Vad du vill veta om sex: nya fakta

cialis generisk

Innehåll

Studien av den intima livssfären får inte mindre uppmärksamhet än utforskningen av yttre rymden. Vem tycker män är attraktiva? Hur uppnår man orgasm? Hur luktar passion? WDay.ru analyserade resultaten av den senaste sexforskningen.

Låga instinkter

Oralsex, som du vet hjälper det en man att klara av stress. Men det handlar inte alls om honom. Sexolog Ian Kerner, som blev populär efter publiceringen av monografierna ”She Comes First”, ”He Comes Next” och ”Be Honest – You’re Not That Into Him”, säger att 100% av det starkare könet föredrar cunnilingus även fullt samlag. Men de flesta av dem avvisar denna uppfattning sex kvinnor själva vaccinerar. Det visar sig att så snart vi övervinner vår egen blyghet kan vi helt ändra denna stereotyp..

Intim publik

Unga damer, som deras mödrar starkt rekommenderar ”att inte tänka på något sådant” före examen, har ett värt motargument. På begäran av forskare skrev studenter från universiteten i Colorado och Kalifornien, innan den mest ansvarsfulla perioden i sina studier – godkända tentor – uppsatser om sex. Som det visade sig klarade de sig av uppgifterna snabbare och mer framgångsrikt än sina klasskamrater som inte deltog i experimentet. Det är karakteristiskt att sådan kreativitet absolut inte påverkade resultaten av studien av manliga studenter..

Storlek spelar roll

Storlek spelar roll. Men nu är det redan en dams huvudvärk. I ordets riktiga mening. Amerikanska forskare har utvärderat de mentala förmågorna hos mer än tusen kvinnor med olika storlekar på den främsta sexuella attraktionen för män – bysten. Intelligens med 10% ägare av stora bröst vann. Män har helt enkelt inte tid att märka detta eftersom de distraheras av kontemplationen av vackra former..

En kärlek för alla

Vill ha bra sex – leta efter en självisk skurk. Män med sexuell motivation, fokuserade uteslutande på sig själva, helt tillfredsställande kvinnor. Detta delades med kanadensiska psykologer av majoriteten av de 60 tillfrågade lyckliga kvinnorna som valde intimt liv narcissistiska älskare. Det visar sig att säng inte är det bästa stället att visa känslor för en älskad..

Vi delar upp allt på mitten

Det finns inga ideal. Men du kan inte förbjuda att sträva efter dem. Således bekräftade mer än tusen deltagare i experimentet i Storbritannien sitt sexuellt intresse till figurer med helt proportionella former. Det enda synd är att det i det verkliga livet är omöjligt att hitta en sådan partner. Människokroppens sidor är inte identiska och för någon representant för den mänskliga arten skiljer de sig något, även om de är något. ”Det är omärkligt för ögat, men hjärnan fixar det fortfarande”, sammanfattade psykolog William Petterson.

Ät, kärlek, diet

Det ursprungliga svaret på den gamla frågan ”Vad är kärlek?”Gav de israeliska experterna. Gemensam diet! Älskaren, visar sig, är inte vald för extern attraktionskraft och inte ens för kvalitetsindikatorer som säkerställer avkommans överlevnad bland svagare släktingar. Sammansättningen av bakterierna som lever i tarmen är viktig för att bearbeta en viss typ av mat. Ännu mer nyfiken, experiment på flugor ledde till dessa slutsatser av molekylärbiologer och bioteknologer vid Tel Avivs universitet. Men de hävdar att sådana sexuella beteendemönster gemensamt för människor.

Med stängda ögon

På smink och tjänster av en make-up artist inom en snar framtid är det möjligt att spara pengar. Åtminstone för att gifta sig. Det finns fler och fler män som inte alls är intresserade av sin framtida livspartner. Som det visade sig räcker inte bara en vacker figur för män som vill göra en liten intrig. Mer än hälften av de män som testades av forskare från Kalifornien kunde inte göra ett val, med bara ett kroppsfoto till sitt förfogande. De som är redo att gå nerför gången även imorgon ansåg det inte nödvändigt att undersöka huvudet fäst vid kroppsbilden, inte ens av nyfikenhet.

Lukten av passion

Människor som är slarviga och långt ifrån sådana uppfinningar av kosmetologi och parfymer som hårborttagning och antiperspiranter, vet mycket om kärlek. Men de naiva deltagarna i experimenten från forskare vid Northumbria University misstänkte inte ens att fotografierna av de män som erbjöds dem för val var i hemlighet vattnade med droppar av sin svett. Därför blev vi beroende av dessa naturliga lukt och utvärderade deras attraktivitet i högsta skala oavsett andra faktorer. Således framsteg i sexliv – detta är inte alls en rörelse framåt, utan en återgång till primitiv existens.

På väg mot ett nervöst sammanbrott

Ytterligare en motsägelse inom området intimitet. En hög grad av upphetsning tillhandahålls inte av positiva känslor, utan tvärtom. Det bästa sättet att ställa in på samlag är att gråta. Och vad orgasm händer efter hysteri! Japanska biologer har hittat de starkaste i tårvätskan feromon. Hos män som tenderar att hålla ögonen på en våt plats ökar testosteronnivåerna med hälften. Och de alltid upprörda damerna vet om tillfredsställelse i sängen mycket mer glada optimister.

Inte bara värdefull päls

Pocket Yorkshires och glamorösa lapdogs hör till det förflutna. Ny sexig trend – kaniner! Bortsett från skämt om kärleksaktiviteten hos dessa söta varelser. Allt är seriöst. Psykologers och sexologers kundkrets har framgång med den senaste uppfinningen inom behandlingen av stress och komplex som stör sex, – öronbehandling. Rebecca Johnson, professor vid University of Missouri, studerade effekterna av dessa djur på nervsystemet, och nu har amerikanska sjukhus levande hörn för att hänga med i eran och tillfredsställa de mest kräsna patienternas smak..

About the author