Hur man kan bli av med stelhet när man hanterar män

Innehåll

9 enkla tips från vår expert som du kan använda idag.

Framgången för ett förhållande är 80% beroende av de första minuterna av bekantskap: första anblicken, första ord, gester. Men om dina händer skakar och handflatorna svettas av skräck, så snart han uppmärksammar dig, blir det extremt svårt att skapa och bygga relationer. Var kommer klämmorna ifrån och hur man kan bli av med dem, kommer vår expert att berätta.

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

För att en man ska bli kär och vill bygga ett förhållande måste han lära känna dig. Detta kommer inte att hända om inomhusenheterna stör din kommunikation. Det är därför det är så viktigt att bekämpa klämmor i kommunikationen! Och som i alla terapier, innan du ordinerar en ”behandling” Låt oss ta reda på varför det i allmänhet är svårt för kvinnor att träffas och kommunicera fritt med män.

Föräldrar ville ha ett ”bekvämt” barn

Har du ofta hört från vuxna: ”Spring inte, skrik inte, håll käften, vem tar dig till ett sådant äktenskap?” Föräldrar satte kanske inte negativa konnotationer i dessa fraser. De ville bara ha ett bekvämt barn som det är lättare att leva med. Och under tiden bildades attityder i dig: ”Håll tyst – du kommer att vara bra”, ”Stå inte ut, annars kommer ingen att bli kär i dig.” Och du bestämde själv att om du är tyst, iögonfallande, lakonisk, ”bekväm”, så kommer en framgångsrik statusman att älska dig. Därför, i företaget är du blygsamt tyst, försöker gå samman med situationen, du är rädd för att visa din individualitet, och om du får tecken på uppmärksamhet, skakar du upp det och känner dig extremt besvärlig.

Kulturella stereotyper påverkar

All rysk litteratur bygger på ett drama där kärlek är sällsynta ögonblick av glädje i en serie lidanden. I Hollywood är verkligheten annorlunda: det finns en kult av lyckliga ändar som strider mot alla psykologiska kanoner. Och du vill identifiera dig med romanens hjältinna, som älskar att bryta, upplever interna ”drama”, söker katarsis … Om ja, så betyder det att du har förmågan att omedvetet förvandla kommunikation med män till en teaterföreställning. Och när det visar sig att den verkliga dialogen inte har något att göra med manuset till din favoritfilm, faller du i en dumhet och drar dig tillbaka till dig själv.

Negativa erfarenheter av tidigare relationer

Om du hade ett förhållande med en tyrann är det uppenbart att du efter upplevelsen känner dig trasig och moraliskt utmattad. Det är svårt för dig att lära dig att lita på människor igen, särskilt män. Du är rädd för någon uppmärksamhet, du tittar inte i samtalspartnerns ögon, nerverna sträcks ut som en sträng och kroppen viks instinktivt i ”slutna” hållningar, som om de försöker försvara sig i förväg. Kom ihåg: du är redan tillräckligt stark för att motstå missbrukaren! Och varje negativ upplevelse är ytterligare ett steg mot en lycklig framtid, förutsatt att du lär dig användbara lektioner..

Dåligt självförtroende

Om en tjej ständigt fick höra att hon var ”inte tillräckligt bra” (hon studerar inte bra, har ingen talang för musik eller dans, ser ut ”inte som en mamma”, blev inte olympisk mästare etc. etc.), då växte hon upp , hon erkänner inte ens tanken som en cool man kanske gillar, motiverar honom till uppvaktning, att erövra sig själv. Hon väljer inte en partner, den första som uppmärksammade räcker för henne. En kvinna med låg självkänsla är säker på att hon inte är värd personlig lycka, för de älskar bara ”idealiska”, och det handlar definitivt inte om henne. Därför är hennes sätt att kommunicera en kontinuerlig övervinning av uppfunna barriärer i ett försök att möta någons förväntningar..

About the author