8 poäng efter vilka du igen kommer att tro på kärlek

Innehåll

För dem som bestämmer sig för att ge upp och ge upp att leta efter en soul mate.

Det kommer en stund i varje människas liv när vi är besvikna över misslyckade relationer och beslutar att det är dags att ge upp sökandet efter kärlek. Det finns dock 8 poäng, varefter du kan möta kärleken igen..

Under lång tid gjorde du ditt bästa för att hitta din drömman: chatta online, gå på fester, be dina vänner presentera dig för någon intressant. Och även om du träffade honom var han återigen inte den du behöver..

Denna serie av dejting och dejting visade sig vara mycket utmattande och kände ibland värdelös och hopplös. Som ett resultat blev du besviken och fattade beslutet att det inte finns någon kärlek och att du aldrig kommer att möta den. Det finns några enkla saker att göra innan du slutligen ger upp..

1. Testa dig själv och tro på dig själv

Det är viktigt att se till att du är kär i dig själv. Många människor letar efter kärlek och bekräftelse från en annan person. Endast genom att se detta i en älskades ögon kan de känna sig hela och lyckliga. Endast i sällskap med sin person kan de känna sig starka, självsäkra och värda. Som ett resultat av att vi inte älskar och inte känner oss själva kollapsar vårt förhållande. Så om du är rädd att du aldrig hittar sann kärlek, ta dig tid och lära känna dig själv. Ta en närmare titt på vem du verkligen är. Vilka är dina mål och värderingar? Lär känna personen du befinner dig utanför förhållandet. Att lära känna dig själv och arbeta på dig själv utanför ett förhållande kan verka skrämmande, men det är det viktigaste du kan göra för att hitta sann kärlek..

2. Stoppa

Stanna bara och andas. En viktig del av att hitta sann kärlek är att sluta leta efter den. Ibland driver en ihållande strävan efter något bara bort honom från oss. Spenderar du all din fritid på att tänka på din potentiella partner? Tillbringa några timmar om dagen och svep åt vänster och höger på dejtingsajter och delta i konversationer som inte kommer någonstans? Du känner dig frustrerad och förstörd?

Det kan vara dags att ta en paus och fokusera på något annat. Du kan dyka lite djupare in i ditt arbete eller volontärarbete och ändra något. Du kan renovera och ordna om din lägenhet eller åka på den resa du alltid velat göra. Det kan vara vad som helst, det viktigaste är att det skulle göra dig glad och nöjd. Och skulle låta dig göra en del av arbetet med att känna dig själv verklig.

3. Omvärdera dina kriterier

Vet du exakt vad du vill ha av en man? Till exempel kriterierna för tillväxt och utseende, inkomst, ålder, civilstånd, vanor och livsstil? Överväger du människor utanför dessa kriterier?
Ja, vi har alla ”vår egen typ”, men denna ”typ” ändras ibland. När allt kommer omkring förändras vi också, blir mer mogna och klokare. Det kan vara dags att skapa nya artiklar och omvärdera dina sökkriterier.

Så ta en titt på dina kriterier och se vad som kan läggas till och utökas. Ge vissa människor en chans du kanske aldrig har förut. Handla annorlunda och saker kan utvecklas på ett nytt sätt.

4. Ta en titt

En annan mycket viktig sak att göra innan du äntligen ger upp din sökning efter kärlek är att titta närmare på vad som hände i ditt tidigare förhållande. Så vi kan få en klar uppfattning om vad vi vill ha och vad vi inte vill ha i nästa förhållande. Vi kan identifiera vad som gick fel och ta reda på hur vi ska handla annorlunda.

5. Skriv ett tackbrev

Skriv ett tacksägelsebrev till din tidigare partner. Tack för alla bra saker som ni har upplevt tillsammans, för de bästa egenskaperna som manifesterades i er under detta förhållande. Och även för de obehagliga händelserna som hände, för de smärtsamma känslor som du upplevde. Om du tittar närmare, även bakom smärtan kan du se en slags gåva eller lektion. Något nytt som denna smärta lärde dig och vad du blir på grund av det. Som regel hjälper våra partners oss att bli den bästa versionen av oss själva, och detta händer ofta just genom svåra och obehagliga stunder..

7. Tänk inte på resultatet, tänk på processen

Förhållanden kan inte bli resultatet, eftersom det är den väg som två personer följer med sina egna egenskaper. Världen förändras, människor förändras också, relationer kan stärkas, modifieras eller sönderdelas. Efter förfall kan de återhämta sig och gå igenom en viss cykel. De är aldrig stabila, och du måste ständigt arbeta med dem. Det liknar de växlande årstiderna: vinter, vår, sommar, höst. Och om du är singel nu kan det bli vinter i ditt förhållande. Det är dags att inse något nytt, arbeta på dig själv och förbereda dig för våren.

8. Skapa din film

Tänk på vilken film ditt tidigare förhållande var. Vilken roll tilldelades du där? Gillar du manuset för den här filmen? Skriv ner allt som du inte gillade och vad du skulle vilja i stället. Till exempel lovade en man mycket och gjorde lite, du blev besviken. Istället vill du ha en manlig hjälte som alltid håller ordet. Hur kommer ditt förhållande att utvecklas då och hur kommer du att se ut i det? Granska romantiska filmer och välj de som ger dig mest resonans, försök att passa ditt förhållande till den här filmen. Skriv några stycken om din framtida kärlek. Hur känner du dig runt en man, hur ser ditt liv ut och glöm inte att inkludera självkärlek där..

8. Tro

En viktig del av att hitta sann kärlek, även om du är rädd att du aldrig kommer att göra det, är att helt enkelt tro att det kommer att hända. Tro trots allt och håll dig lugn, fortsätt att leva ditt liv. Endast om du tror att något kommer att hända kommer det att hända.

About the author