Alla läckerheter av sex med tidigare älskare

Innehåll

Alla har hört att det inte rekommenderas att gå in i samma flod två gånger. Men i motsats till denna regel besöker många av oss ihärdigt … sängen av ex-pojkvänner. Daria Aptekareva reflekterar över glädjen och svårigheterna med sex med ”ex”.

Män kallar det ”stanna vänner”. Det vill säga då och då att besöka under påskyndande att hjälpa till i huset: flytta garderoben, skruva i en glödlampa och hammare i ett par naglar … Arbetets framsida justeras beroende på den föräldralösa kvinnans behov utan en riktig man (det vill säga utan honom!). Men först bör du slå de tragiska och nostalgiska minnena från serien ”historien om vår kärlek”, och sedan – omedelbart i utbrott. Och eftersom skåpet, glödlamporna och naglarna förblir intakta finns det fortfarande en anledning att titta igen. mer än en gång. Nostalgi är en fantastisk känsla, och det är inte för mig att berätta vilka erotiska mirakel det kan skapa. Alla dessa intima konversationer, som börjar med orden ”Kommer du ihåg hur du och jag då …”, agerar på oss, flickor, som en injektion av ett kraftfullt afrodisiakum – rakt in i hjärtmuskeln.

Och vem, vågar jag fråga, är emot att vara vänner? Till slut, förgäves kanske vi slösar bort våra bästa år på dem (månader, veckor, ett par helger – betona det nödvändiga)? Det är sant att den dag i dag finns en åsikt att det är nästan dåligt att sova med ditt ex. Verkar för mig, så säg de som inte vet något om bra sätt. cialis generic. Till att börja med är detta en gest av elementär artighet. Till vår ömsesidiga kvinnliga-manliga lycka har inget bättre sätt uppfunnits för att säga adjö på ett mänskligt sätt än att ha sex. Naturligtvis för sista gången. Inget personligt, naturligtvis, bara sex. Vad pratar vi om, vi har båda redan någon. Och Mr. Ax är hans egen, nästan kära, bekant inifrån och ut. Förresten, om ditt romantiska förhållande tidigare inte var begränsat till att titta på ”House-2” tillsammans och spela ”tyg” patiens i fyra händer, kommer killen att rita en karta med platsen för dina erogena zoner även med ögonen stängda. Är det inte därför som sex med ex alltid kommer ut mycket bättre än med nya? Även om dessa två nya …

Dessutom måste du lämna snyggt. Och få av oss tänker på estetismen i situationen i slutet, när han är långt ifrån Romeo är du inte Julia, även om din historia verkligen är extremt sorglig. Och du måste fortfarande ha tid att kasta familjeporslinet, ge tillbaka de donerade nallarna och inte glömma att rösta allt som dina vänner och mamma sa om honom, men du trodde inte på något sätt. Är vi tidigare när det finns så mycket att säga och göra?! Och då finns det en sådan chans att sätta stopp för det. Ganska och utan blotting. För att förbli i minnet om en man som en underbar kvinna (och inte som en hysterisk kvinna med ett ansikte svullet av tårar till en kuddstorlek) är allt du behöver klä dig i bästa underkläder, epilera bikinilinjen och förbereda en spektakulär sista fras. Till exempel: ”Det är dags för dig, kära …” Som i översättning betyder: ”Gå ut!”.

Så vad är så bra med begagnade män? Ja, allt, kanske. En före detta älskare liknar en favoritklänning, som tjänade troget, vilket gjorde att den var lite sliten. För det första, från kategorin ceremoniella, övergår den till hedersgruppen hem, sedan under ett visst antal år används den för resor till landet och lever ut sin härliga ålder i form av trasor för damm. Flickor (särskilt de av oss med en stark ekonomisk strimma) gör ungefär samma sak med sina ex-män. Efter att ha gett dig tid att svalna med huvud och hjärta kan du säkert locka Ax för att tillgodose dina många behov. När kommer han annars att dyka upp i horisonten – den nya kandidaten för ”att leva lyckligt efter alla”? Och här är en sådan resurs ledig. Å andra sidan kan han naturligtvis ändra sig så att han uppträder ”för en hyllning” i vårt liv. Men vi kommer inte att bli avskräckta, förutsatt att allt är i ordning med skåpen och med orgasmer …

Irina, 25 år gammal

”Jag bröt din näsa, och du är mitt liv”, sa Rustam: som alla östliga män var han patologiskt svartsjuk. Angrepp av svartsjuka hände honom utan någon uppenbar anledning och plågade honom inte mindre än mig. Så långt jag kan minnas har jag alltid varit i rampljuset. Och om detta i början av vår roman smickrade hans manliga stolthet, blev det senare anledningen till oändliga uppvisningar. Det verkade som om Rustam inte märkte hur mycket jag förändrade i mitt liv för hans skull: jag träffade mina vänner en gång varannan vecka, slutade gå till nattklubbar, ringde och rapporterade till honom om varje steg. Ändå fanns det alltid en anledning till svartsjuka. Först tog han ett skrikande sätt, sedan det första slaget i ansiktet. Och sedan den här berättelsen med näsan … Jag återvände hem en timme senare än vanligt: ​​en arbetskollega firade födelsedag och det var obekvämt att lämna efter den första skålen. Det fungerade inte att ringa och varna Rustam: hans telefon var frånkopplad. När jag kom hem satt han i köket och drack. Efter att ha lyssnat på mina förklaringar började han förolämpa. Allt som hände härnäst var så otroligt och vildt att jag fortfarande inte förstår hur det vanliga bråket plötsligt förvandlades till en naturlig kamp. Han jagade mig runt i lägenheten, grep mitt hår och slog mig sedan i golvet och slog mig i ansiktet – jag tappade medvetandet.

Grannarna ringde polisen. De övertygade mig om att byta lås på dörren. Rustam ringde, men jag svarade inte på telefonen. När vi träffade några veckor senare (han väntade på mig efter jobbet) började jag bli sjuk. Och inte i någon figurativ mening, utan bokstavligen – på asfalten. Rustam kom igen och igen, och varje gång kände jag mig dålig.

Vårt första kön hände en månad efter den händelsen. Rustam såg på mig vid dörren till lägenheten, och så snart jag öppnade den gick han in i huset. Jag kommer inte ihåg hur vi hamnade på golvet, men allt hände precis i korridoren. Rustam slet sönder min blus, jag strimmade hans rygg och axlar med mina naglar och tänder. Hela kroppen protesterade och samtidigt kände jag att jag vill ha honom svart i mina ögon. Jag trodde aldrig att jag kunde komma i ett sådant tillstånd, men orgasm var otrolig styrka och djup, som om jag var avstängd från nätverket.

Han började komma varje kväll. Och när allt var över bad jag att förlåta, men jag bad honom gå. Tydligen tyckte Rustam att med tiden skulle allt fungera, och det mest otroliga är att allt verkligen fungerade. Bara inte som han måste ha föreställt sig.

Det låter kanske konstigt, men för mig var sex det enda sättet att bli av med honom. Känns som att jag har kontroll över situationen, mitt liv och mina känslor igen. Mer okänslig – men samtidigt sensuell i fysiologisk mening – var sex inte i mitt liv. Allt hände på djurnivå. Och när jag insåg att jag uppfattar Rustam som en slags kropp och inte en person, säger jag: ”Det är över!” – det visade sig vara mycket lättare ”.

Polina, 28 år gammal

”Det var den mest blodlösa pausen i mitt liv. Efter tre år av att ha bott tillsammans med Sasha, vilade jag först ensam och bad honom att tänka på vårt förhållande på sin fritid. Jag måste säga att just dessa ”våra relationer” har smält till något bekvämt och mysigt. Som om två bästa vänner bodde under samma tak, som bestämde sig för att de inte hade något att dela med sig av, och de var bara för lata att argumentera med varandra.

När jag återvände från Tunisien fann jag att hälften av hyllorna i garderoben var tomma. Det var sant att jag inte märkte det direkt. Sasha träffade mig på flygplatsen, tog mig hem, vi drack en kopp kaffe, varefter han lämnade sin verksamhet. Några timmar senare fick jag reda på resväskan och såg en tom garderob. ”Har du bestämt oss för att vi måste dela?” – Jag klargjorde i telefon. ”Nej, du bestämde dig för det. Och jag gick med dig ”, svarade Sasha.

Faktum är att vi hela tiden var vänner, så det var inte svårt för oss att förbli dem. Vi träffade varandra ett par gånger i veckan, pratade med nöje och sedan gick var och en i sin egen riktning. Till exempel var jag på väg att träffa min nya pojkvän, som Sasha frågade om utan mycket intresse. Hur han själv hanterade ensamheten förblev bakom kulisserna. Jag hörde talas om hans nya flickvän Anya bara sex månader senare. Nu pratade vi uteslutande om Anna. Nej, jag var inte avundsjuk, utan jag var förbryllad. Anya var tio år yngre än Sasha och jag och hade precis avslutat skolan. Hon såg ut, som det passar en 16-årig flicka, trotsig ung och fräsch. Jag kallade henne ”majens ros” och Sanya log saligt och berättade för henne vilken typ av spelare han gav henne, vilken fashionabel restaurang han tog och var han hade tur att vila. En fantastisk sak, men med henne var han stark, framgångsrik, generös – det var så jag ville se honom. Resan till Italien skulle vara en triumf för Sashas uppvaktning: ett 5-stjärnigt hotell, restauranger, promenader – det bästa. Men sju dagar senare ringde han till mig och varnade mig för att han skulle stanna förbi.

Det visade sig att älskarna hade fallit tillbaka i Domodedovo. Anya drack för mycket och gjorde en demonstration. Sasha hade fel i allt: han köpte henne inte något tullfritt, tog inte henne vid handen vid start etc. På hotellet krävde Anya ett separat rum och frågade grovt att lämna henne ensam. I allmänhet lärde Sasha mycket om sig själv under veckan. Till exempel var det sex med honom en plåga för Anya. Alla dessa dagar tändes ”May rose” på diskotek med italienare, och Sasha träffade henne och följde henne till hotellet.

Efter hans ord: ”Var det verkligen så illa för dig också?” – Jag var äntligen täckt. Jag stötte på honom med kyssar. Vi hade sex direkt i köket utan att ta hänsyn till kopparna som flyger från bordet och den oupphörliga telefonen (förresten ringde min nästa herre). Hela natten kunde vi inte riva oss ifrån varandra. Jag kände att Sasha verkade dränka sina förbittringar och tvivel i mig, men jag förstod att det var omöjligt att göra något annat. Det var nödvändigt att värma upp det, och bara jag kunde göra det.

På morgonen, efter att ha sett Sasha till dörren, tänkte jag: vad var det? Och varför var det så bra? Det var trots allt fantastiskt (både själva kön och känslan av nästan familjens närhet). Vi slutade inte träffa varandra, men vi kom aldrig ihåg det avsnittet. Kanske för att vi båda förstår: han är inte den sista i vår historia ”.

Marina, 24 år gammal

”Vänner från början var övertygade om att Vadim och jag inte var ett par. Men vi ville inte lyssna på dem. Antingen från en känsla av motsägelse eller från någon annan känsla började vi nästan omedelbart leva tillsammans. Vadya, jag och min mamma. Jag har ingen aning om vad hon tänkte när hon gick med på att släppa in oss. Båda studenterna, utan pengar, vi var extremt rastlösa grannar. Det är svårt att säga vad vi gjorde oftare och högre: haft sex eller grälade. Men mamma, jag måste ge henne heder, höll ett oförstörbart uttryck i alla situationer. Men i detta var han och Vadim lika. Oavsett hur mycket jag skrek, reagerade han lugnt på alla mina attacker och förödelser. Vi sminkade oss i sängen och varje gång kände jag mig skyldig för att jag uppförde mig som en tik.

De flesta av konflikterna orsakades av Vadims ovilja att söka permanent arbete. Han var förtjust i programmering, kom inte ut bakom datorn i flera dagar, men det gav nästan inte pengar. Tillsammans med honom och jag blev en hemma. Visst, det varade inte länge för mig. Efter ett par månader hade jag hemlängtan och jag började gå ut och lite med mina vänner på bio eller kafé. Vadya reagerade lugnt på min frånvaro. Önskade dig en god kväll utan att ta blicken från monitorn.

Cyril dök upp i mitt liv strax innan Vadim och jag firade sex månaders familjeliv. Jag kommer inte ens ihåg vem som tog honom till vårt institutföretag, men han lade genast ögonen på mig. ”Inga alternativ. Hon har en man! ” – sa min vän till Kira. ”Redo att bli en permanent älskare!” – svarade han och såg blankt på mig.

Jag måste säga att han var en förstklassig älskare. Till skillnad från Vadim, som levde och älskade enligt principen ”ju tystare du går, desto längre kommer du att vara”, var Kirill alltid lockad till exploater. Första gången vi hade sex i hans bil nära min entré. Det är trångt, obekvämt, även om grannarna kommer att se det, men Kira lyckades få mig till orgasm.

Efter en månad med ett sådant dubbelt liv insåg jag att Vadim är ogenomtränglig. Antingen märkte han verkligen ingenting eller ansåg det inte nödvändigt att uttrycka sina gissningar, men oavsett hur mycket jag kom, var han lika lugn och älskvärd. Jag behövde inte ens ljuga, för han frågade ingenting. Jag svarade skarpt på min mammas bländande blick: ”Detta är mitt liv. Jag räknar ut det själv. ” Jag tänkte verkligen på det själv: Jag meddelade Vadim att jag skulle åka till en annan man. Mer exakt, han måste gå.

Några veckor senare ringde Vadya till mig för att önska mig en grattis på födelsedagen och erbjöd mig att träffas. Enligt våra gemensamma vänner var jag medveten om att han fick jobb och hyrde en lägenhet. Jag vet inte varför, men själv erbjöd jag mig att besöka honom. En blick på Vadim räckte för att få mig att gråta. Jag tittade på honom, samma tunna och tysta, och jag var outhärdligt ledsen för honom själv, vårt besvärliga liv med min mamma. Medan vi älskade fortsatte tårarna att flyta.

Männen bytte roll: Kirill blev min officiella pojkvän och Vadim blev min älskare, till vilken jag sprang tre gånger i veckan till hans olyckliga lägenhet. Vi älskade och låg sedan och kramade länge. Lämna, varje gång jag lovade mig själv att allt var det dags att sätta stopp för det. Istället, efter sex månaders hemliga möten, gifte vi oss. Vadya är fortfarande oskiljaktigt från datorn. Jag fick ett jobb och försök att minska det mindre. Och jag måste erkänna att jag fortfarande inte förstår hur Vadim kunde överleva det jag fick honom att gå igenom ”.

About the author