Dating maraton: 14 dagar för att förlora din smak för män

Berättelsen om hur vår författare bestämde sig för att förbättra sitt personliga liv och vad som kom av det.

Ksenia Malaya, 25 år gammal, spaltist för Wday.ru

– Min pappa säger alltid: ”När det finns mycket, tappar det sitt värde.” Och han har fan rätt! Det finns bara en varning – han menar materiella värden, och jag pratar om män.

Jag är säker på att alla kommer ihåg deras första dejt – spänning, oro, panik. Två timmars spring runt i lägenheten med en handduk på huvudet, ett smärtsamt urval av kläder med rop av ”Jag har inget att bära!”, Försök att rita till och med pilar från tionde gången och rädslan för att oavsett hur hårt du försöker är du redan sen. Och nu, efter en storm av lidande och besvär, går du ut för att möta honom, som på den röda mattan på filmfestivalen i Cannes, och han står i jeans och en tröja med ett Jim Carrey-leende. ”Lyckligtvis tvättade jag åtminstone mina sneakers”, tänker du, utan att veta att framför dig väntar en paradis av besvärlighet.

Naturligtvis förändras situationen med åldern, du förstår redan att en balklänning är mer benägna att skrämma en man än attrahera, och att vara sen av en tjej är mer en nödvändighet än ett misslyckande. Men problemet är ju fler datum du besöker, desto mindre vill du ”bada”.

Upplagt av Kseny Malaya (@kseny_malaya) 22 aug 2018 02:15 PDT

Det har varit många datum i mitt liv, från det mest löjliga till det helt enkelt fantastiska, mer som filmer från en film än i verkligheten. Män var i sin tur olika – det fanns en pumpad kock, en programmerare med megalomani och en mammapojke och en historiker med alkoholberoende och till och med ägaren till en restaurangkedja. Som du kan föreställa dig letade jag hårt efter mitt öde och försökte alla möjliga alternativ.

Någon kommer nu att säga att jag har tappat mitt sinne, medan någon entusiastiskt tar vad som händer. De flesta av mina vänner är mer benägna att den andra gruppen människor, de väntar alltid på mina otroliga berättelser med oro, men jag godkänner inte sådan spänning.

Det kan också tyckas för dig att allt jag gör är att jag tillbringar hela dagen med att göra mitt personliga liv och jag är en dam fixerad på män, men nej! Som regel har jag flera jobb, hobbyer och en miljon planer för de kommande veckorna. Ibland lyckas jag få ett eller två datum i månaden, men oftare är prioriteringarna olika..

För att kompensera förlorad tid, under perioder av kvinnlig svaghet, skjuter jag upp allt och ordnar ett så kallat dejtingsmaraton. Roligt, men varför inte?

Under den tid jag har tagit hand om mig själv och mitt liv fortsätter män att lära känna mig, både på Internet och i livet. Jag är alltid glad att kommunicera med nya människor, särskilt eftersom det alltid är mer intressant för mig med det starkare könet. Men frågan ”när kan vi se varandra?” Jag svarar ”på något sätt senare, nu finns det ingen tid” eller ställer in ett datum i framtiden och skjuter upp det på obestämd tid. Detta skapar en kö eller lista med deltagare i maraton..

Och nu är det roliga, har du sett filmen ”30 första datum”? Så jag har varit i huvudrollens roll mer än en gång. Det är sant att i mitt fall är allt lite annorlunda och den här gången var det 14 datum. Två veckors kvällspromenader i parkerna, middagar på kaféer och restauranger, på bio och utställningar, och en gång togs jag till och med till en mästarkurs i lermodellering. Förresten är det inte alls, men jag uppskattade originaliteten.

Så låt oss sammanfatta. Två veckors besparing på mat, dryck och underhållning, eftersom alla mina följeslagare visade sig vara herrar. Flera försök att ha sex på första dejten och ett par löften om att fortsätta våra möten. Glada vänner som är angelägna om att höra alla berättelser från min uppdaterade arsenal och inte en enda fjäril i magen.

Oavsett hur trivialt det kanske låter nu, jag är för känslor, trots den rationella inställningen till affärer. Tydligen är detta mitt misstag. Det är trevligt att veta att varje man från listan över deltagare i mitt ”maraton” är en mycket värdig och intressant ung man och jag fortsätter att kommunicera med de flesta av dem. Här skulle min mamma säga ”Dotter, sakta inte ner!” Men nej, uppenbarligen, från så stor uppmärksamhet och valfrihet, förnimmas känslor.

Att dejta idag för mig är bara ett möte med en man, utan vördnad, spänning och förvirring om utseendet. Och jag saknar det verkligen! Hur skulle jag vilja känna igen spänningen före mötet, förlägenhet under en mans blick, eller åtminstone fånga mig själv och tänka ”Gillar han mig? Tänk om han inte kommer att ringa mig igen? ” Men nej, ett datum för mig motsvarar att gå till affären, och även om jag hör en smickrande recension om mig själv kommer jag bara tänka ”nästa”.

I strävan efter ”mina drömmars man” och testa kandidater för livspartner förlorade jag helt enkelt min smak för dem, mina ögon ”suddiga” och minnena om dem blandades. Erfarenhet och självförtroende hindrade mig bara från att inse att nyckeln till lycka är spontanitet, irrationalitet och till och med dumhet. Du kan inte ta och planera kärlek så här.

Så nu om jag går på ett datum, då bara efter mitt hjärts samtal och jag bestämmer det om ett ögonblick, utan att fördröja en minut.

About the author