Varför du inte kan hitta en man på en dejtingsajt

Innehåll

Våra experter berättade hur man söker efter kärlek på Internet.

16 augusti 2019

Dejtingsajter har länge gått in i den moderna dejtingsvärlden. Det är bekvämt, praktiskt, men är det effektivt? Vad ska jag göra om du har använt dejtingsappen i flera månader men fortfarande inte hittar din man?

”Jag är 35 år gammal, jag bor i en liten stad redan i ett år. En vän fick mig att registrera mig på flera dejtingsajter. Och vad jag ska göra nästa, vet jag inte. Konversationer är lätta att starta, men i slutändan antingen stöter de på dem som letar efter en tjej på en gång, eller några konstiga män som, enligt deras känslor, helt enkelt inte har något att göra, och förutom lätt prat, är de inte intresserade av någonting. Finns det några normala män på sådana platser och hur man känner igen dem? Kanske finns det några outtalade regler? ”

Vår expert föreslog att svårigheter med dejting online kan uppstå om flickan inte är mentalt redo att ingå ett förhållande..

Olga Romaniv

Världen är vår spegel. Den manliga världen är en spegel av våra intima själshörn.

Och troligtvis, på undermedveten nivå, är vi, kvinnor, inte redo för ett seriöst förhållande själva, vi stänger oss ofta på grund av tidigare destruktiva upplevelser och föredrar att bara prata eller bygga lätta relationer som inte förbinder sig till någonting.

Du måste titta på upplevelsen av tidigare relationer med betydande män, och du måste börja med ett förhållande med din far. Baserat på min erfarenhet kan jag anta att det i denna situation kan finnas någon traumatisk upplevelse som räddar dig från ett seriöst förhållande idag. Om ett tidigare förhållande har orsakat smärta, förbittring eller allvarlig besvikelse, skyddar ditt undermedvetna dig ofrivilligt från en eventuell upprepning av upplevelsen.

Det här är en normal defensiv reaktion från varje persons psyk. Och bara medvetenheten om deras erfarenheter och handlingar, som representerar mekanismen för försvarsreaktionen, kommer att hjälpa till att klara blockeringsprogrammet. När du förvandlar negativa upplevelser med den manliga världen dras män med allvarliga avsikter in i ditt fält. Processen med att fullborda en traumatisk upplevelse hanteras perfekt med metoden för gestaltterapi, att rensa negativa övertygelser och känslor kan göra det möjligt för dig att i framtiden njuta av och njuta av kontakt med män, och viktigast av allt, medvetet göra ett val baserat på dina egna intressen.

Vår expert rekommenderar att du börjar söka efter en man på Internet med perfekta foton.

Olga Krainova

Författare, relationskonsult, TV-presentatör, grundare av Good Wife-familjens träningscenter. Författare till unika utbildningsprogram som syftar till att hjälpa kvinnor att lösa familjeproblem och unga flickor

Att träffa en bra man på en dejtingsajt är inte en lätt uppgift, men ganska lösbar. Först måste du locka en man. För att göra detta, ta bra bilder med en professionell fotograf. Män älskar med sina ögon. För att uppskatta din rika inre värld och älska din borscht med pajer för livet måste en man lägga märke till dig. En ljus tjej på dejtingsidan är en tjej med bra foton. Glöm selfies i toaletterna på restauranger, som flickor av någon anledning gillar att sprida.

Foton måste vara av hög kvalitet och anständigt. Ett porträtt och ett foto i full längd krävs. Lägg inte upp erotiska bilder. Från bilden utvärderar mannen dina avsikter. Om du på bilden är naken i sängen eller blyg täcker ditt nakna bröst med handflatorna, är det osannolikt att en man kommer att erbjuda dig något annat än sex för en natt.

Skriv inte formella meddelanden. Om du skriver något är det för honom.

För första dejten är det bäst att välja ett kafé. Det finns bedragare som tar den unga damen till en dyr restaurang, beställer alla slags delikatesser och efter middagen flyr de bort utan att betala. Bättre att ta en kopp kaffe, för vilken, om något, kan du betala själv.

Om du har varit i ett förhållande i ett par månader och du vet med säkerhet att du har letat efter honom hela ditt liv, ta inte ett lån, gå inte i skuld för honom, registrera inte din lägenhet igen hos honom, ingå inte ekonomiska förbindelser med honom. Om kärleken slutar kan du knappast returnera pengarna.

Jag känner personligen människor som träffades på en dejtingsajt och är mycket nöjda. Allt är möjligt! Det viktigaste är att inte tappa huvudet!

För att göra bekanta på Internet trevliga måste du i förväg förstå vem du har att göra med. I artikeln ”Att spela Sherlock: Hur man vet vem han är på en dejtingsajt” pratade vi om vad man ska leta efter när man letar efter en man på Internet. Men i det här materialet – om hur man känner igen en oärlig partner: ”10 livshackar, hur man känner igen en fuskare på en dejtingsajt”.

About the author