Batteriteori: 5 sätt att äntligen hitta kärleken

Innehåll

En erfaren psykolog berättade hur man kan locka en värdig man till liv.

Lär dig hur man förför och håller en man? Ändlösa träningar och jobba på dig själv? Vad händer om banal egenvård hjälper dig att hitta din drömman??

Vera Sobko

Yrkespsykolog, psykolog-sexolog. Jag hjälper till att få tillbaka glädje och njutning av livet.

Erfaren fru och erfaren personlighet

I min barndom hade jag en teori om batterier, och det verkade för mig att jag kom på något briljant! Varje person tycktes mig vara ett batteri med sin egen laddning. Jag var säker: kärlek är ett möte med två ungefär identiska anklagelser.

Något fyllde och laddade mig, några upplevelser av laddningen tog för mycket …

Som alla tjejer drömde jag om att träffa en stilig prins. Svårigheter uppstod med detta. Jag tänkte att om jag bara kan hoppa över det, inte ens vara uppmärksam vid mötet, om min ”batteriladdning” är knapp.

Och vad händer om han inte märker mig, så kommer han inte att gilla mig på grund av skillnaden i avgifter?

Prinsen måste ha ett helt eget batteri! I vilket fall som helst ville jag ha det väldigt mycket, för mitt ständigt spenderades.

Efter att jag tog min examen i psykologi fann jag att ”teorin om batterier” har en solid grund..

Olika laddningar lockar också, men i dessa fall talar vi inte om kärlek..

Vill du träffa en anständig man – håll en anständig laddning av intern energi.

Leta inte efter en ”fulladdad” när den är tom själv, laddning från en annan är inte ett alternativ. Han kommer att känna att han används och sugs på ett helt annat sätt som han vill.

5 sätt att bygga och upprätthålla en hög avgift för ett lyckligt förhållande

1. Välj dig själv varje dag

Gå inte ur sängen förrän du har svarat på frågan: ”Vad ska jag göra för mig själv idag?” Gör det till en vana.

Någon liten sak, något trevligt. Sträva inte efter att uppfylla den globala utmaningen med livsstilsförändring. Du behöver inte extra stress. Små löften förändrar oss mer än titaniska beslut. Låt dina vanor vara skonsamma, men praktiseras dagligen, snarare än hårda, begränsande och därför sällsynta..

2. Håll reda på vad och vem du spenderar dig själv på

Ta bort kronofager – distraherande föremål som hindrar dig från att koncentrera dig på din huvuduppgift – ta hand om dig själv. Låt människor ha sin egen åsikt! Tro mig, om en person vill bli besviken på dig, kommer du inte att stoppa honom! Slösa inte tid att få alla att tänka bra på dig. Det tar mycket energi.

3. Skapa bilden av den valda

För många kvinnor kretsar världen kring män. Det hemskaste är att höra: ”En man kommer att dyka upp i mitt liv och allt kommer att ordna sig.” Vilken typ av man pratar du om? Och här är en livslång lista över hans supermanskvaliteter. Även om det finns andra ytterligheter – blygsamma förfrågningar som ”Jag skulle inte dricka, okej”.

Svara dig själv tydligt på frågan: varför behöver jag en man? Försök att inte måla bilden av ett fantastiskt skydd eller räddare.

4. Bygg om dig själv

Var noga med att skriva ner en lista över dina favoritaktiviteter. Lista över deras nöjen. Låt honom alltid vara tillgänglig, i dina ögon. Titta på det när du känner att du inte är älskad, känner förbittring och ensamhet. Välj en sak slumpmässigt eller medvetet, det viktigaste är att göra det! Därför måste din lista vara realistisk. Naturligtvis är det fortfarande ett nöje att åka till Bali. Men det finns inte alltid en tillfällig möjlighet att göra detta. Låt dina glädjeämnen på listan vara tillgängliga.

Beskriv minst 31 artiklar för varje dag i månaden. Lägg bara inte till matglädje eller stressa på någonting. Uppgiften är att återställa och fylla dig själv.

5. Utforska världen

En fylld kvinna är en kvinna som lever i kontakt med omvärlden. Lär dig att märka skönheten runt, absorbera den. Gör det till en vana att fortsätta fraser som ”Idag märkte jag …”, ”Idag blev jag förvånad … road …”, ”Idag kände jag …”, ”Idag gjorde jag …”. Begränsa dina störande tankar – de är fruktansvärda ätare av ditt inre ljus feminina energi. Var fylld med vad som händer runt.

Jag tror att vilken kvinna som helst kan vara lycklig.

Batteriteorin fungerar. Jag började observera min laddning, samla energi och öka volymen och kapaciteten på mitt batteri. Lär dig att spendera din energi – långsamt, snabbt, skina, varma, bränna. Du är inte född med detta, du måste lära dig det.

Att vänta på att någon ska komma och värma och mata dig är en förlorande position från början till slut.!

Fyll på din laddning innan du letar efter din själsfrände.

About the author