Varför Scarlett O’Haras förförelsetekniker fungerar inte idag

Innehåll

På exemplet med denna förförelse lärde sig en hel generation kvinnor att bygga relationer med det motsatta könet. Men var Scarlett O’Haras charm verkligen så effektiv??

Ett genomträngande utseende, nyckfullt komprimerade läppar och ett tydligt förtroende för sin egen oemotståndlighet – kanske är det precis vad Scarlett O’Hara kom ihåg för många köpa cialis. Flickorna, som en, drömde om att vara som den här excentriska flickan, som ännu inte var 17 år gammal, men nästan alla män drömde om att äga henne. ”Tydligen är hemligheten med att erövra mäns hjärtan tillgänglig för henne”, suckade de intryckbara damerna. Och männen skrattade bara. De skulle verkligen inte ha fallit för en sådan kokett! Ta reda på varför Scarlett O’Haras metoder inte skulle fungera idag.

Lev i nuet utan att tänka på konsekvenserna

Naturligtvis, i början av ett förhållande, lockar denna position och låter dig njuta av ögonblicket. Men med tiden börjar detta tröttna i ordning: en dam som bor i en dag bryr sig faktiskt inte var du får pengar för ett nytt smycke eller hur du organiserar en extra semester. Hon behöver det bara, det är allt! Och om hon bestämde sig för att gifta sig med dig, var säker på att hon kommer att uppnå det.

Berätta alltid sanningen

Naturligtvis gillar ingen en lögn, men inte alla är redo att höra sanningen. Vad händer om det händer varje dag? Månad? År? Är du redo för, säg, en fet mage, en gammaldags kostym, galna vänner eller en konstig chef? Hon kommer att ge dig allt som i anda, oavsett om du ville höra det eller hellre skulle stanna i mörkret. Särskilt stötande för vänner!

Visa svaghet

Det finns inget mer förföriskt än tron ​​att du kan hjälpa en försvarslös kvinna. Men det här är bara vid första anblicken! Föreställ dig att varje dag måste du lyssna på söta nonsens, öppna de hatade burkarna med konserverade grönsaker (som du ville, hon försöker för dig!), Öppna dörrar framför henne, flytta möbler på begäran och bär tunga shoppingkassar. Ärligt talat, du behöver definitivt det?

Ignorera allmänheten

Kom ihåg hur Scarlett först tvekade länge, att de säger att hennes rykte kan drabbas, och efter ett ögonblick sköt hon listigt i ögonen att hon redan hade bara trasor kvar av henne. Dessa kvinnor uppmärksammar verkligen allmänheten sist och agerar impulsivt. Deras uppförande chockar andra, men män tar först allt med en smäll, men efter att ha spelat nog vänder de blicken mot mer återhållsamma damer.

Fatta beslut snabbt

I princip vet alla redan att en kvinnas inre styrka är mycket större än en mans. Så varför visa det igen? Bräckligt utseende, skonsam röst och bilden av en förenkling kommer inte att vara vilseledande nu. Sådana damer har vanligtvis tillräckligt beslutsamhet för att göra något som inte ens uppträder för en man. När allt kommer omkring låter hon ofta bara vara en dår för att hålla uppmärksamhet, men hon är aldrig riktigt dum. Så du måste hålla öronen öppna.

Var bara uppmärksam på utseendet

Du kan prata så mycket du vill om vad som motiverade Scarlett O’Hara när man valde män. Men det faktum att hon bara älskade Ashley för hans utseende och romantiska image är utan tvekan. Den stackars tjejen fick genomgå mycket svåra prövningar för att inse vad som verkligen är värdefullt i en livspartner. Ack, den här metoden fungerar inte idag..

About the author